personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 23 / Oct / 2024

Hey Clay klei | kerst & nieuwe figuren

Hey Clay klei | kerst & nieuwe figuren

Misschien ken je Hey Clay al of misschien is het nieuw. In een notendop: Hey Clay is boetseerklei voor kinderen waarmee ze via een filmpje stappen volgen om de klei figuren te boetseren. Door de klei te laten drogen, wordt het hard en creëer je speel- of decoratiefiguren. Ga aan de slag met dinosaurussen, vogels, honden, unicorns en meer. En helemaal leuk: voor de winter en feestdagen zijn er twee speciale uitvoeringen: de advent kalender en winter holidays!

Hey Clay winter holiday & advent calendar

Speciale edities winter & feestdagen | voor de winter en de kerstdagen zijn er twee speciale edities. De winter holidays met allemaal verschillende winterse figuren, een kerstboom, een kerstman, een kerstvrouw, een pinguïn kid, een rendier en een sneeuwpop. Leuk om te boetseren en om vervolgens mee te spelen of neer te zetten als decoratie. En daarnaast is er de adventkalender om elke dag een cadeautje te openen om de leukste figuren te maken en om zo vanaf 1 december af te tellen naar Kerstmis. Met 36 bakjes klei kunnen uiteindelijk 25 figuren worden gecreëerd.

Hey Clay minions collections | spaar ze allemaal!

Hey Clay minions | een speciale samenwerking tussen Hey Clay en Minions wat zorgt voor deze te leuke minions figuren... verzamel alle 6 de figuren, ga aan de slag met de app en het boetseren om ze vervolgens te gebruiken als speelfiguren of als decoratie. Wie van de Minions is jouw favoriet? Bob, Kevin, Evil purple, Stuart, Otto of Dave?

Hey Clay boetseerklei new collection

Nieuwe sets | naast de speciale wintereditie, kersteditie en minions editie hebben wij ook nieuwe sets toegevoegd aan het assortiment. Unicorns, exotic pets, dog stories, dinosaurs, monsters... voor ieder wat wils. Het is een super leuk cadeau voor in de schoen, met pakjesavond, met kerst voor onder de boom of voor een verjaardag.

Hey clay boetseerklei is super leuk voor kids... ga creatief aan de slag met klei en maak de mooiste figuren, laat ze opdrogen en je hebt je eigen speelvriendjes gemaakt! Educatief door het volgen van stappen, dus goed voor de concentratie en de fijne motoriek. Met de zelfgemaakte speelfiguren kunnen kids daarna hun eigen spel spelen en op gaan in de wereld van dino's, exotische dieren, unicorns en meer.

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »