personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 19 / Jul / 2024

New collection 1+ in the family | aw24

New collection 1+ in the family | aw24

Het is nog even een verrassing op welke dag je de nieuwe collectie van 1+ in the family online shopt, maar wij weten in ieder geval dat dat niet heel lang meer gaat duren omdat de collectie bijna naar ons onderweg is... er zitten weer prachtige stijlen voor newborn baby en iets oudere kids t/m 4 jaar. Volg ons op onze social, zodat je op de hoogte blijft van wanneer de collectie in de winkel ligt en online staat!

1+ in the family new collection aw24 | Labels for Little Ones 1+ in the family aw24 new collection | Labels for Little Ones

1+ in the family aw24 new collection
| er is geen officiële launch datum bij 1+ in the family. Wanneer het bij ons binnen komt, mag het online. Dus stay tuned via onze Instagram, daar laten wij uiteraard weten als het online staat! De collectie zit vol mooie stijlen voor newborn baby met wikkeltops, broekjes en boxpakjes met voetjes en zonder voeten. En daarnaast is er de baby collectie met maten tot 48m, dus 4 jaar. Shirts met lange mouwen, broeken, leggings, tops, blouses, jurkjes, maillots, truien, pants. Onderstaand wat stijlen uitgelicht.
♡ sandal henley t-shirt - een mooie longsleeve met subtiele rib in de stof, een knoopje op de borst en leuke patches bij de ellebogen. Beschikbaar in de kleuren oatmeal, ochre, anthracite en grey.
♡ anna collar blouse - een mooie tee met lange mouwen van ribstof met een ruffled kraag rond de halslijn en knoopjes op de rug. Beschikbaar in de kleuren old rose, antraciet en oatmeal.
♡ sina legging - een comfortabele broek met een ribje in de stof en sierknoopjes aan de zijkant van de broekspijpen. Beschikbaar in de kleuren okergeel, antraciet grijs, grey, oatmeal en oudroze.
♡ marti legging - deze mooie broek heeft ook een subtiele ribstof en heeft een sierknoopje op de tailleband en omgeslagen boordjes bij de broekspijpen als leuk detail. Ook beschikbaar in de vijf seizoenskleuren.
♡ mireia dress - een geweldige jurkje met lange mouwen gemaakt van zachte teddystof. Door de steekzakjes, geribde boorden en het leuke modelletje een echte musthave uit de collectie!
♡ olau l.sleeve t-shirt - een basic shirt met lange mouwen en knoopjes op de schouder als leuk detail. Deze longsleeve heeft een smal horizontaal streepje in een grijze kleur. En een streepje is altijd een goed idee! Combineert leuk met de pia leggings die hetzelfde design heeft.
♡ manel zipper vest - een vest zonder mouwen gemaakt van teddy stof. Super leuk te dragen over een longsleeve. Het gilet heeft een ritssluiting en kleine opgestikte zakjes.
♡ hernan jumpsuit - een prachtig boxpakje zonder voeten gemaakt van geribde stof. Als leuke details zitten er op de voorkant twee opgestikte zakjes en op de borst in de halslijn een knoopje.
♡ sol newborn shirt - voor de newborn een mooi en praktische top met overslag. Het wikkelvest is super zacht en heeft een gestreept motief in de stof en een knoopjes aan de zijkant, zodat de overslag goed blijft zitten.

En zo zijn er nog heel veel stijlen van one more in de nieuwe aw24 collectie... kom langs in de winkel of bekijk de collectie online in onze e-shop!

fw24 one more in the family | Labels for Little Ones fw24 one more in the family | Labels for Little Ones

Nog meer baby collectie | naast one more in the family hebben wij nog meer mooie merken voor baby stijlen... MarMar Copenhagen, Nixnut en Gray Label hebben ook prachtige items voor newborns. Boxpakjes, rompers, baby broekjes, baby sweaters, joggers, mutsjes, sokjes. Vanaf maat 74 en maat 80 hebben de collecties van Bobo Choses, Piupiuchick en Tinycottons ook vrolijke stijlen.

Past maatje baby niet meer? Dan zijn er uiteraard ook te gekke kids collecties voor het nieuwe autumn winter 24 seizoen. Een aantal collecties shop je al online: Repose Ams, Piupiuchick, Bobo Choses en Gray Label liggen al in de winkel en shop je al online. Nixnut, Tinycottons, MarMar Copenhagen, CarlijnQ, Mini Rodini, Charlie Petite en American Vintage zijn op dit moment van typen (18 juli ;) onderweg naar de winkel en shop je in de maand juli nog online. Bekijk de launch kalender aw24 voor een overzicht. En in augustus kan je nog veel meer collecties verwachten van oa. Sproet & Sprout, Navy Natural, House of Jamie, Petit Blush, Jenest, Gosoaky, En Fant thermo boots en winterjassen.

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »