personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 15 / Aug / 2024

New collection En Fant | aw24 thermo boots & winter jackets

New collection En Fant | aw24 thermo boots & winter jackets

Ze komen er weer aan hoor... de favoriete En Fant thermo boots en En Fant winter jackets! En het zijn weer meer laarzen dan ooit, want uit vorige seizoenen bleek dat heel veel kindjes graag warme voetjes willen hebben in de winter ;) voor de thermo laarzen zijn er 18 verschillende uitvoeringen, in effen kleur, met glitters of met een printje. En de laarsjes zijn mooi te matchen bij de winterjassen! Wij gaan even ruimte maken in ons magazijn voor al die leuke laarsjes en dan komt de nieuwe collectie snel online!

Thermo boots | de favoriete laarzen voor in de winter... en omdat zoveel papa's, mama's en kindjes zo blij worden van deze winterlaarsjes hebben wij groots ingekocht, zodat we heel veel van jullie blij kunnen maken met de en fant thermo laarzen. Ken je de laarzen nog niet? De En Fant thermo boots zijn gemaakt van waterdicht rubber, zijn gevoerd met wol, hebben een goede grip op natte en gladde oppervlakten en hebben een reflecterend detail op de laars. Een laars die eigenlijk niet kapot te krijgen is en daarom ideaal voor kinderen die graag buiten zijn, ook als het koud en nat is. En de mooie look van de laarzen is ook fijn meegenomen!

En Fant thermo boots glitter mocha bisque En Fant thermo boots solid green gables

Dit seizoen is er keuze uit 18 verschillende stijlen, bestaande uit effen solid kleuren, met een glittertje of met een print. Er zijn 11 nieuwe seizoenskleuren en 7 basic kleuren die ieder seizoen terug komen. En naast de laars met hoge schacht, hebben wij dit seizoen ook twee paar met een lage schacht voor de liefhebber! Voor welke laars ga jij?

En Fant thermo boots glitter mocha bisque
En Fant thermo boots glitter andorra
En Fant thermo boots glitter burnished lilac
En Fant thermo boots print andorra
En Fant thermo boots solid green gables
En Fant thermo boots solid tradewinds
En Fant thermo boots solid daphne
En Fant thermo boots solid carmine rose
En Fant thermo boots solid pine bark
En Fant thermo boots solid andorra
En Fant thermo boots print burlwood

En Fant thermo boots solid portabella
En Fant thermo boots solid ivy green
En Fant thermo boots solid dark slate
En Fant thermo boots solid blue night
En Fant thermo boots solid old rose
En Fant thermo boots solid leather brown
En Fant thermo boots solid black

♡ En Fant thermo boots short solid pine bark
♡ En Fant thermo boots short solid old rose

En Fant thermo boots solid carmine rose En Fant thermo boots glitter andorra


Winter jackets | naast de heerlijke warme thermo boots heeft En Fant ook super fijne winterjassen. Deze en fant winter jackets quilt zijn wind- en waterdicht, maar ademend dus zal niet gaan zweten. Met de afneembare capuchon, ritssluiting met kinbescherming, steekzakken en geribde boorden bij de mouwuiteinden is dit een prachtige, kwalitatieve winterjas voor kids. En bij iedere jas is wel een mooi paar thermo laarzen te vinden die goed matcht. De kleuren van de jassen zijn dit seizoen: pine bark, green gables, flint stone, carmine rose en burlwood.

En Fant winter jacket quilt burlwood En Fant winter jacket quilt green gables winterjas

Good to know | about the thermo boots... het is een laars die heel veel kan hebben en met onderstaande tips zorg je ervoor dat de laarzen de hele winter mee gaan!
♡ door de wollen voering en waterdichte laars, blijven de voeten lekker warm, maar kan de voet een beetje gaan zweten. Of door het buitenspelen in regen of sneeuw kunnen de laarzen vochtig worden door nattigheid van boven. Zijn de laarsjes gaan ruiken of erg vies geworden? Met een voorzichtig wolwasprogramma kunnen de laarzen in de wasmachine.
♡ laat de laarzen altijd drogen aan de lucht en niet bij de verwarming, eventueel met kranten proppen er in
♡ trek de laarzen uit door er even bij te gaan zitten op de grond of op de onderste traptrede en pak de laars met de handen vast om ze uit te doen. Ga niet met de andere voet op de achterkant/ hiel staan om de laars uit 'te trappen'. Hierdoor kan de wollen voering gaan scheuren en loslaten.
♡ door de wollen voering vallen de thermo laarzen kleiner en is een maat groter geen overbodige luxe. Wij hebben een speciale en fant maattabel gemaakt die bij de productfoto staat. Meet de voet van je kindje op, eventueel door de voet op een a4 te zetten en de omtrek nauwkeurig te tekenen. Meet de voet op van grote teen tot hiel en bekijk in de maattabel welke maat je nodig hebt. Twijfel je over de maat? Kom gezellig langs in onze kinderkleding winkel in Utrecht of stuur ons gerust een DM. Als officieel En Fant verkooppunt kijken wij uiteraard graag even met je mee.

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »