personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 03 / Aug / 2024

New collection Jelly Mallow | aw24 secret heart letter

New collection Jelly Mallow | aw24 secret heart letter

Een nieuw merk bij ons... Jelly Mallow! En dat vinden wij in ieder geval super leuk en hopelijk jullie ook. De nieuwste Jelly Mallow aw24 collectie genaamd 'secret heart letter' shop je vanaf begin augustus bij ons in de winkel en online. Het Zuid Koreaanse merk kenmerkt zich door de levendige stijl met vrolijke kleuren, creatieve prints en speelse ontwerpen. Leuk om met elkaar te combineren, maar matcht ook mooi bij de andere collecties in onze winkel en e-shop.

Jelly Mallow aw24 new collection | Labels for Little Ones Jelly Mallow aw24 new collection | Labels for Little Ones

Jelly Mallow aw24
| de nieuwste collectie heet secret heart letter en is geïnspireerd op het uitnodigen van vriendjes en vriendinnetjes om samen leuke dingen te doen en herinneringen te maken. Samen plezier maken en doen wat je niet laten kan met popcorn, ballonnen, bloemen. Dit komt terug in ieder item uit de herfst- wintercollectie van jellymallow met vrolijke kleuren en gezellige prints. Benieuwd naar de collectie? Je shopt 'm vanaf begin augustus bij ons in onze kinderkleding winkel in Utrecht Leidsche Rijn en online onze webshop. De collectie is er voor boys en girls - veel stijlen zijn unisex - van maat 92 t/m maat 140. Twijfel je over een maatje of over een combinatie? Stuur ons gerust een berichtje, dan kijken wij heel graag met je mee.

De items uit de autumn winter collectie zijn mooi met elkaar te combineren, maar mixen en matchen ook leuk bij de andere collecties uit onze winkel, zoals Bobo Choses, CarlijnQ, Piupiuchick, Mini Rodini en Tinycottons. De herfst- wintercollecties van deze merken shop je ook al online. Combineer een vrolijke Jelly Mellow sweater met een Bobo Choses pants, CarlijnQ legging, Piupiuchick jeans of rok, Mini Rodini jogger of Tinycottons broek.

Jelly Mallow aw24 new collection | Labels for Little Ones Jelly Mallow aw24 new collection | Labels for Little Ones

Happy shopping!

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »