personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 09 / Aug / 2024

New collection Petit Blush | aw24

New collection Petit Blush | aw24

De nieuwe collectie van Petit Blush komt eraan... het is een prachtige collectie voor meiden van 3 t/m 12 jaar! Verschillende stijlen sweaters, mooie tops, de favoriete flared broeken en leggings met vrolijke prints, jurken, rokjes en bijpassende accessoires zoals maillots en een riem. Vanaf woensdag 15 augustus shop je de nieuwe Petit Blush aw24 collectie online en uiteraard hangt de collectie ook te stralen in de winkel.

Petit Blush autumn winter '24 | de nieuwe Petit Blush collectie aw24 shop je vanaf woensdag 15 augustus online in onze webshop en in onze kinderkledingwinkel in Utrecht Leidsche Rijn aan de Wenenpromenade. De wintercollectie zit vol met de mooiste stijlen voor meiden maat 98 t/m 146. De nieuwste Petit Blush collectie is fijn met elkaar te combineren, maar ook leuk te mixen en matchen met andere nieuwe collectie in de winkel, zoals House of Jamie, Navy natural met meer neutrale kleuren en Sproet & Sprout, Bobo Choses en CarlijnQ met meer fellere kleuren.

Petit Blush new collection aw24 | Labels for Little Ones Petit Blush new collection aw24 | Labels for Little Ones

Petit Blush autumn winter styles | in de collectie zit van alles wat... sweaters, longsleeves, jeans, rokjes, jurken, flared broeken, leggings. Je kan dus alle kanten op met combineren. Ga je voor een wat klassiekere stijl met een blouse en rok of kies je voor stoer met een sweater en een jeans? Favoriet uit de Petit Blush collecties zijn altijd de bowie flared pants en de lola leggings. Dit seizoen zijn deze broeken uitgevoerd in drie stijlen: viola flower, blossom plum en wild leopard. Allemaal all-over prints die te gek staan met een mooie effen sweater. En van de sweaters zijn er ook verschillende stijlen. Met een ballonmouw, met een ruffle op de schouders, met doorlopende roezels, met elastic waist, met capuchon als hoodie of in een zachte velourstof.

Petit Blush new collection aw24 | Labels for Little Ones Petit Blush new collection aw24 | Labels for Little Ones

New season aw24 | de winkel vult zich met de mooiste herfst- wintercollecties en wij gaan lekker door met uitpakken. De nieuwe collecties van Mini Rodini, Sproet & Sprout, Bobo Choses, CarlijnQ, Tinycottons, Nixnut, Gray Label, Donsje, MarMar Copenhagen, 1+ in the family, Repose ams, Jelly Mallow, House of Jamie shop je allemaal al online en in de winkel. In augustus en begin september volgen er nog wat 'drops 2' van collecties en ook Gosoaky winter jassen komen eraan. En Fant thermo boots en winter jackets zitten er ook aan te komen.

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »