personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 11 / Jul / 2024

New collection Piupiuchick | aw24 'Fresh air'

New collection Piupiuchick | aw24 'Fresh air'

Oh hello... de nieuwe collectie van Piupiuchick komt er aan! De herfst- wintercollectie heet 'Fresh air' en dat straalt de hele collectie uit met nieuwe en frisse stijlen en kleuren. De collectie is er voor boys en girls, baby en kids van 1 t/m 14 jaar. Je shopt deze aw24 collectie vanaf woensdag 17 juli online en voor wie echt niet kan wachten; vanaf vrijdag 12 juli ligt de collectie al in onze winkel te shinen!

Piupiuchick new collection aw24 fresh air 1 Piupiuchick new collection aw24 fresh air 2

Piupiuchick Fresh air aw24 | de nieuwste Piupiuchick collectie shop je online vanaf woensdag 17 juli 11.00 uur, maar is vanaf nu al te bewonderen in de winkel. What's new?
♡ sweaters | altijd een feestje in de collectie van Piupiu... de sweaters! In vrolijke kleuren en met te gekke prints, in badstof, met ruffles. Er is van alles. De favorieten van het seizoen zijn sweatshirt strawberry pink w/ red apple print, sweatshirt mauve w/ lucky luke print, sweatshirt old pink w/ black horses en sweatshirt purple w/ animal print.
♡ jogging pants | niets zo fijn en comfortabel als een lekkere sweatspants voor bij een longsleeve of trui. Matchende joggers bij de black horses print en purple animal print!
♡ jeans items | de favoriete Piupiuchick jeans items zitten uiteraard ook in de herfst- wintercollectie. Spijkerbroeken met verschillende modellen, zoals de mom fit jeans en de unisex denim trousers in een blauwe kleur en grijze kleur. Ook is er een jeans rokje in washed black denim en washed light blue. De unisex spijkerbroekjes zijn er ook in kleinere maten voor baby vanaf 12 maanden. En in het spijker roze is er de welbekende Piupiuchick dungarees, een te gekke tuinbroek in washed pink. En een flared model 
♡ baby items | sweaters, blouses, jurkjes, jeans broekjes, jogging pants in kleine maatjes 12m, 18m en 24m. Wanneer je kindje net 'baby af' is en het leuk is om net iets meer te dragen dan een romper met legging of een boxpakje, is de Piupiuchick baby collectie te gek! Combineer een truitje of blouse met een jogger of baby spijkerbroekje.
♡ accessoires | om de outfits helemaal af te stijlen zitten er in de collectie toffe accessoires. Er zijn bandana's om in het haar te knopen, als sjaaltje te dragen of om een tas te knopen. Ook zitten er fijne en comfortabele sokken in de collectie in de kleuren van de kleding items.

Piupiuchick new collection aw24 fresh air 3 Piupiuchick new collection aw24 fresh air 4

New collections aw24 | heb je de nieuwste collectie van Repose Ams The horizon en Gray Label met de nieuwe kleur blue moon al gezien? Deze nieuwe collecties shop je ook al online! En morgen komt Bobo Choses met de Once upon a time collectie online. In de maand juli volgen nog Nixnut, 1+ in the family, Tinycottons, MarMar Copenhagen en CarlijnQ. Maar ook in augustus komt er nog zoveel meer moois! Sproet & Sprout hotel de botel, House of Jamie, Navy Natural, Charlie Petite, Mini Rodini, Jelly Mallow, Petit Blush en meer!

Bekijk een handig overzicht van alle nieuwe collectie in onze speciale blog 'aw24 launch kalender'

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »