personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 05 / Jul / 2024

New collection Repose Ams | aw24 'The horizon'

New collection Repose Ams | aw24 'The horizon'

De eerste nieuwe collectie die online lanceert voor het aw24 seizoen is Repose Ams... en zoals ieder seizoen is de collectie weer een feest! De mooiste sweaters, jeans, leggings, joggers, shirts, spencers, jurken, rokjes en bijpassende accessoires, zoals riemen, petten en haarclips. Voor boys en girls maat 98 t/m 164. Benieuwd? Bekijk de nieuwste Repose collectie nu al in de winkel of wacht tot donderdag 11 juli 11.00 uur, want dan staat drop 1 online.

Repose Ams aw24 new collection The horizon | Labels for Little Ones

Repose ams aw24 the horizon
| de nieuwe collectie van Repose The horizon bestaat uit twee delen. Drop 1 (het grootste deel van de collectie) shop je donderdag 11 juli online vanaf 11.00 uur. Drop 2 (met oa. te gekke jeans items) shop je later in het seizoen, hiervan is de lanceerdatum nog niet bekend. In de collectie zitten herkenbare stijlen, zoals de crewneck sweater, de comfy sweater, de easy dress, de comfy pants jogger, de cropped sweater, ruffled skirt en de fijne leggings en longsleeves in mooie prints. Lila, roze, rood en blauw zijn kleuren die je veel terug ziet in deze collectie. Naast alle kleding items zitten er ook altijd toffe accessoires bij om de outfit helemaal te stijlen, zoals riemen, petten, sokken, haarclips, maillots.

Repose Ams new collection aw24 the horizon | Labels for Little Ones

Wintercollectie in de zomer? | wij begrijpen de vraagtekens boven het hoofd als je leest aw collectie. Autumn winter... herfst winter? De zomer is nog maar net begonnen! Het moment van uitleveren van collecties door de merken kunnen wij niet zomaar veranderen, maar wel kunnen wij jullie garanderen dat het 1. super toffe collecties zijn en 2. dat er ook heel veel stijlen voor baby en kids tussen zitten die het hele jaar door gedragen kunnen worden. En voor de echte herfstachtige items kijken wij graag met jullie mee voor het geven van maat- en stijladvies, zodat je alvast wat leuks in de kast hebt liggen!

New collections aw24 | met dat Repose het aw24 seizoen aftrapt met een officiële launch datum op 11 juli, volgen er snel meer collecties... Gray Label shop je al online en op 17 juli Piupiuchick, 18 juli Bobo Choses, 24 juli Tinycottons, 25 juli MarMar Copenhagen en 26 juli CarlijnQ. 1+ in the family, Donsje, Mini Rodini en Nixnut laten ook nooit lang op zich wachten, dus die komen er ook snel aan! In augustus volgen nog zoveel meer merken, onder andere Sproet & Sprout, House of Jamie, Navy Natural, Jelly Mallow, En Fant, Petit Blush, Jenest en meer!

Op welke collectie kan jij niet wachten? Er komt zoveel moois aan! Bekijk onze aw24 launch kalender om te zien welke collecties je in onze e-shop en fysieke kinderkleding winkel in Utrecht Leidsche Rijn shopt voor komende herfst en winter.

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »