personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 12 / Aug / 2024

New collection Sproet & Sprout | aw24 Hotel de botel

New collection Sproet & Sprout | aw24 Hotel de botel

Hotel de Botel... zijn wij op de nieuwste collectie van Sproet & Sprout. De herfst- wintercollectie aw24 shop je vanaf donderdag 15 augustus online. Wij wisten natuurlijk al wat voor een leuks eraan zat te komen, dus zijn meteen toen het binnen kwam gaan uitpakken, dus het ligt al in de winkel. De collectie heeft vrolijke stijlen en grappige prints voor jongens en meiden en ook voor baby boys en baby girls zitten er items bij. Benieuwd? Kom gezellig langs in de winkel of nog heel even geduld tot donderdag!

Sproet & Sprout autumn winter '24 | de collectienaam van de nieuwe aw24 collectie is Hotel de botel en is geïnspireerd door een hotel dat wordt geleid door kinderen en waar alles mag. Popcorn time, pillow party's, movie night, een lieve hotel dog. Een groot feest in een warm, chill en hartelijk hotel. En dat komt terug in de collectie door de grappige en vrolijke prints, maar ook in de mooie ontwerpen en zachte stoffen die zorgen voor een comfortabele fit waar kinderen van houden.

Sproet & Sprout new collection aw24 hotel de botel | Labels for Little Ones Sproet & Sprout new collection aw24 hotel de botel | Labels for Little Ones

Sproet & Sprout aw24 styles | de stijlen zijn om hotel de botel verliefd op te worden. Zowel ouders als kinderen kunnen zich vaak vinden in de Sproet stijlen, omdat het vrolijk gekleurd is en leuke, maar subtiele prints heeft. Veel items onderscheiden zich door een klein detail, als wafelstof, een sierlijke boord, een grappige binnenkant, een zakje, een badstoffen print. Voor de jongens maat 92 t/m 140 zijn er toffe sweaters, een toffe cargo broek, sweatpants, chino broeken, longsleeves en bijpassende sokken. Voor de meiden van 2 t/m 10 jaar zijn er geweldige tops, leggings, flared broeken, blouses, rokjes, jurken en matchende maillots en sokken. En er is een nieuwe baby lijn geïntroduceerd, namelijk Sproet & Sprout young sprouts met stijlen voor newborns, baby en peuters. Deze stijlen liggen uiteraard in lijn met de seizoenscollecties.

Sproet & Sprout new collection aw24 hotel de botel | Labels for Little Ones Sproet & Sprout new collection aw24 hotel de botel | Labels for Little Ones

Mixen & matchen | de nieuwe Sproet & Sprout collectie is altijd super leuk en goed met elkaar te combineren, maar combineert ook geweldig met andere aw24 seizoenscollecties! Bobo Choses, Jelly Mallow, Yuki, Nixnut, Piupiuchick zijn ook leuk met elkaar te combineren. In de winkel hebben wij alle collecties heerlijk door elkaar heen liggen op stijl. Vind je dat online lastiger om te zien? Stuur ons gerust een berichtje dan kijken wij even met je mee of bekijk onze Instagram social waar wij altijd veel setjes delen ter inspiratie. 

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »