personal shopping assistance available
gratis verzending vanaf €100 (NL/BE/DE)
vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden
betaal veilig achteraf met Klarna

Jinke - 01 / Jul / 2024

Summer Holiday '24 | vakantie & nieuwe collecties

Summer Holiday '24 | vakantie & nieuwe collecties

Het is juli... en dat betekent voor ons twee dingen! De zomervakantie gaat bijna beginnen én er komen nieuwe kinderkleding collecties aan. Twee dingen waar wij altijd naar uit kijken, omdat het zo leuk is... daarom delen wij graag wat summer holiday essentials en laten wij jullie graag wat meer weten over het nieuwe aw24 seizoen. Shop nog een leuke vakantie outfit in de summer sale of bekijk onze launch kalender om te zien wanneer jouw favoriete merk online komt met een nieuwe collectie!

Summer Holiday essentials | de kleding uit de zomercollecties shop je met 40% korting... bekijk dus snel de summer sale pagina om nog een toffe vakantie outfit te shoppen met een hele fijne korting! Voor boys, girls en baby zijn er nog sale items beschikbaar. En ook de badkleding shop je sinds afgelopen weekend met 20% korting. Er zijn nog genoeg leuke zwembroeken, badpakken en bikini's van oa. Beachlife, Tinycottons, Sproet & Sprout, Petit Blush, MarMar Copenhagen. Met het zomervakantie op de stoep en het zomerse weer dat zich af en toe laat zien, gaat het wel snel, dus wacht niet te lang!

Summer kids swimwear sale | Labels for Little Ones

Help, hoe vermaak ik de kids? | de zomervakantie is natuurlijk een feestje, maar het is wel even schakelen, want de kids zijn opeens veel meer thuis. Wij hebben wat leuke speelgoed tips op een rij gezet voor uren speelplezier, samen of alleen!
♡ stapelstein - stapelen, parcours maken, sorteren, als krukje gebruiken, balanceren. De mogelijkheden zijn oneindig met dit open eind speelgoed van Stapelstein. En het leuke is, de stapelstenen en balansborden kunnen ook buiten gebruikt worden en mogen ook nat worden, mocht de sproeier in de tuin aan staan ;)
♡ houten speelgoed - Grimm's en Grapat hebben allebei prachtig houten speelgoed waar kids zelf mee aan de slag kunnen. Bouwwerken maken, een voorbeeld namaken, puzzelen, sorteren, een dorp maken met wegen en auto's.
♡ magnetische tegels - ook leuk zijn de magnetic tiles van Connetix en Cleverclixx. Klik de magnetische tegels aan elkaar en maak een bouwwerk. Ga zelf aan de slag met een creative pack of maak een knikkerbaan. Vind je het leuk om iets na te maken? Kijk dan in de voorbeeldboekjes en maak het zo goed mogelijk na.

Kinderspeelgoed | Labels for Little Ones

♡ nailmatic - heerlijk tutten voor de meiden met Nailmatic nagellak. Deze nagellak is op waterbasis en gemaakt van natuurlijke ingrediënten en daarom geheel veilig te gebruiken door jongere meiden. Met een beetje warm water en wat zeep was je de nagellak er zo weer af. Ga je voor een dezelfde kleur op de nagels of geef je elke nagel een andere kleurtje? ;) combineer deze activiteit met het maken van armbandjes of een andere Djeco DIY set en je hebt een hele middag gevuld!
janod magneetboeken | leuk voor thuis, maar ook handig voor onderweg. Sla het boek open en ga met de magneten aan de slag op de magnetische flap van het boek. Maak de voorbeeldkaarten na of verzin je eigen verhaal. Het boek is niet te groot en het is snel opgeruimd, dus ook gemakkelijk om mee te nemen. Naast deze variant is er nog een kleinere variant; de magneti stories.
♡ djeco puzzels en toys | armbandjes maken, puzzelen, kleien, knutselen... Djeco toys heeft geweldig speelgoed wat altijd in de smaak valt bij de kids. Voor een mooie prijs koop je een prachtige puzzel, een do-it yourself set (voor boys & girls), klei, stickers, een kralenset om zelf sieraden te maken, een autobaan puzzel met auto's uit de Crazy Motors serie... 

Nieuw seizoen | er staan al nieuwe collecties te popelen om naar onze winkel te komen; het nieuwe seizoen autumn winter '24 komt eraan. En wij snappen de vraagtekens die nu ontstaan... 'Herfst en winter collecties? De zomer moet nog beginnen.' Dat klopt en ook wij zouden graag zien dat de collecties iets later worden uitgeleverd, maar helaas is dat niet zo en roeien we met de riemen die we hebben en maken we er gewoon weer een feestje van, want de nieuwe collecties zijn weer geweldig. En daarnaast zitten er in de collecties uiteraard niet alleen maar winterse items, er zijn ook heel veel stijlen die al in september gedragen kunnen worden.

New collection aw24 | Labels for Little Ones

De eerste nieuwe collecties zullen in juli al online lanceren. Wij hebben voor het aw24 weer een overzichtelijke launch kalender gemaakt met alle data. Wij houden de kalender up-to-date wanneer wij informatie krijgen over de lancering vanuit de merken. Er zijn er al een aantal bekend, zoals Bobo Choses, Piupiuchick, Tinycottons, MarMar Copenhagen, Deze merken komen halverwege/eind juli online. En ook 1+ in the family, Nixnut, CarlijnQ, Gray Label en Donsje laten nooit heel lang op zich wachten, dus die zullen ook snel volgen.

Houd ook onze socials in de gaten, want daar delen wij ook de informatie over de nieuwe collecties. En als de nieuwe collecties binnen zijn, delen wij daar ook heel veel outfit inspiratie en laten wij graag al het mooie nieuws zien.

Happy Holidays!

Labels for Little Ones 5 / 5 - 4 Reviews @ Google Reviews
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »